QuickHost

Politica de livrare si retur

Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele si serviciile pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si sa efectuati plata produselor comandate de catre dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia BringIT Media SRL sumele de bani, respective contravaloarea produselor si serviciilor comandate de catre dvs. Pretul dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA sau alte taxe aplicabile (in vigoare la data comezii sau emiterii facturii proforme sau fiscale). Platile pot fi efectuate online, prin intermediul platformei NETOPIA Payments sau prin ordin de plata.

Aveti dreptul de a va retrage din tranzactie fara niciun cost si fara nici o justificare pana la inceperea livrarii produsului sau serviciului. Nu aveti dreptul de a va retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput livrarea produsului sau serviciului, moment in care tranzactia dvs. este definitiva. Pana la realizarea unei comenzi sau reinnoiri de serviciu, BringIT Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele sau serviciile oferite prin intermediul site-ului, in orice moment. BringIT Media SRL nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Livrarea serviciilor de hosting oferite de către BringIT Media SRL prin intermediul Quick se va face în cel mai scurt timp posibil după confirmarea plății, dar nu mai târziu de 2 zile lucrătoare din momentul confirmării plății.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, in momentul plasarii unei comenzi, acceptati si va dati acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negocierii intre parti.

Aveti intrebari?

Suntem pregatiti sa raspundem oricaror intrebari ati avea
Nu ezitati sa ne contactati!